Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

1PCS Dvigubo Sluoksnio Nerūdijančio Plieno Kavos, Arbatos Filtras Krepšelį Įrankiai Kavą Filtro Laikiklyje, Užpilkite Kavos Dripper Akių

€7.58 €5.23
  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
  • Prekės Pavadinimas: GCDHome
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Filtro Tipas: Daugkartinio Naudojimo Filtrus

Nauja

- +

Ypatybė:

1. Mūsų dvigubo sluoksnio kavos filtras yra pagamintas iš maisto kokybės nerūdijančio plieno medžiagos, saugią, sveiką aplinką tausojančią, tvirtas ir patvarus naudoti.

2. Tinklo projektavimas leidžia kavos filtras greitai ir sklandžiai, kavos milteliai nebus filtrą į jūsų kavos puodelis, ir jūs galite mėgautis procesą, kaip padaryti kavos puodelio patys.

3. Plaunamas ir daugkartinio naudojimo, ji yra labai lengva valyti, ir padėti jums taupyti daug pastangų ir pinigų, tikrai praktiška ir už prieinamą kainą.

4. Lengva naudoti, visų pirma, pridedant kavos tirščių filtro, lėtai pilant karštu vandeniu, leisti, kavos virimo aparatas kaista iš vandens per baudos apipilti filtras, tada pašalinti kavos dripper, kai baigsite, ir pasiruošę mėgautis šviežia kava.

5. Jis gali būti puikiai naudojami namuose ar biure, ir jis yra lengvas ir kompaktiškas, lengvai nešiojimo, todėl jis taip pat puikiai tinka naudoti ne kelionės ar kempingas.

Specifikacija:

1. Tipas: Kavos Filtras Taurė

2. Medžiaga: Nerūdijantis Plienas + Didelis Boro Stiklo

3. Savybės: Daugkartinio Naudojimo, Arbata Turėtojas, Patvarus

Paketas Apima:

1 x Puodelio Kavos Filtras

Pastaba:

Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Žymos: kavos filtras nerūdijančio plieno, 150mm filtro laikiklis, degiklis sifonas, kavos puodelis tapetai, kavos filtras, kavos filtras nerūdijančio, kavos dripper, filtro laikiklis, 100mm filtro laikiklis, kavos filtras akių

Panašūs produktai